Όροι και προυποθέσεις

Ταυτότητα  επιχείρησης

Το https://estolesparelasis.webnode.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου και λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://estolesparelasis.webnode.gr υπό τους όρους και προϋποθέσεις που παρατίθενται παρακάτω . Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την αποδοχή όλων των κατωτέρω όρων και προϋποθέσεων.Επομένως, εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας οφείλει να απέχει από την χρήση αυτής, άλλως τεκμαίρετε ότι έχει αποδεχτεί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας της. 

Δήλωση Απορρήτου

Όλες οι πληροφορίες που συλλέγουμε εδώ είναι απόρρητες και δεν θα πωληθούν, χρησιμοποιηθούν, ενοικιαστούν, αποκαλυφθούν ή δανειστούν! 
Όποια πληροφορία εισάγετε εδώ, θα αντιμετωπιστεί με μεγάλη εχεμύθεια και δε θα χρησιμοποιηθεί με τρόπους τους οποίους δεν έχετε εγκρίνει.

Αλλαγές

Οι  αλλαγές προϊόντων  γίνονται δεκτές  κατόπιν τηλεφωνικής  συνεννόησης  με το κατάστημα. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον πελάτη  και αλλαγή δεν γίνετε δεκτή μετά το πέρας της εθνικής εορτής  που έπεται της αγοράς. 

Έξοδα αποστολής και  Χρόνος  παράδοσης

Τα έξοδα αποστολής αναφέρονται αναλυτικά στο  κεφάλαιο  Έξοδα Αποστολής, επιβαρύνουν τον πελάτη και  καταβάλλονται μαζί με το ποσό αγοράς  σε κάποιον από τους διαθέσιμους  τραπεζικούς λογαριασμούς .Το ακριβές ποσό  των μεταφορικών  θα σας σταλεί με email αφού ολοκληρώσετε την αγορά σας

Ο Χρόνος  Παράδοσης των προϊόντων είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες 

Διαθεσιμότητα προϊόντων

Αν κάποια από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε  θα επικοινωνήσουμε  μαζί σας μέσω e-mail ή τηλεφώνου, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος από την τοποθέτηση της παραγγελίας, ώστε να σας ενημερώσουμε  για τον πιθανό χρόνο παράδοσής τους. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία σας μπορεί να εκτελείται κανονικά.